Udstilling / Udstillingsregler / Fjerkræ / Vandrepokaler

Vandrepokaler

Nr. 1: Bjerringbro Mester Pokal

5 dyr, ingen under 91 point. Højst kårede dyr i samme race og farce. Han og hundyr skal være repræsenteret iblandt de 5 dyr. Dyrene skal være påsat egne ringe. Pokalen vandrer til år 2016, vindes til ejendom af den der har vundet den flest gange.

Nr. 2: Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Vandrepokal 2011 (Store høns)

Vindes på 2,1 eller 1,2 og ingen dyr under 90 point. Pokalen kan ikke vindes sammen med andre pokaler, undtagen Bjerringbro Mester Pokal, Carl Anker Madsens Mindepokal og Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Vandrepokal. Pokalen vindes til ejendom af den udstiller der har vundet den flest gange ved udgangen af 2020. Står 2 udstillere lige vindes den af den med de højeste point. Desuden skal vinderen være medlem af klubben i 2020.

Nr. 3: Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Dværgpokal 2009

Vindes på 2,1 eller 1,2, ingen dyr under 90 point. Pokalen kan ikke vindes sammen med andre pokaler end Bjerringbro Mester Pokal, Carl Anker Madsens Mindepokal og Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Vandrepokal. Pokalen vindes til ejendom af den udstiller der har vundet den flest gange ved udgangen af 2019. Står to udstillere lige vindes den af den med de højeste point. Desuden skal vinderen være medlem af klubben i 2018.

Nr. 4: Carl Anker Madsens Mindepokal 1978

Den skal vindes på 2,2, ingen dyr under 90 point. Pokalen kan ikke vindes til ejendom. Gælder både dyr i stor og dværg.

Nr. 5: Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Vandrepokal 2006

Vindes på 1,3, ingen dyr under 90 point. Dækker alt indenfor fjerkræ og vindes til ejendom efter tre gange i træk eller fem gange i alt. Pokalen kan ikke vindes sammen med andre, udover Carl Anker Madsens Mindepokal og Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Vandrepokal.

Nr. 6: Svend Hansens Mindepokal 1982

Vindes på 2,2, ingen dyr under 90 point. Gældende for alle hønseracer, dog ikke svømmefugle. Pokalen vindes til ejendom hvis den samme udstiller har vundet den fire gange i træk eller fem gange i alt. Pokalen kan ikke vindes sammen med andre pokaler, på nær Carl Anker Madsens Mindepokal samt Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Vandrepokal.

Nr. 7: Sonja Christensens Mindepokal 2001

Vindes på 1,3. Ingen dyr under 90 point. Dækker alt indenfor fjerkræ. Hvis den vindes 3 gange i træk eller 5 gange i alt vindes pokalen til ejendom. Pokalen kan ikke vindes sammen med andre pokaler, undtagen Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Vandrepokal.

Nr. 8: M.H. Jensens Vandrepokal 1998

Vindes på 2,1 eller 1,2 i samme race og farve indenfor Svømmefugle og Kalkuner. Ingen dyr under 90 point. Den der har vundet pokalen flest gange i 10 år, vinder den til ejendom.

Nr. 9: Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Vandrepokal 2009

Vindes på 1,1 af højst kårede dyr af samme race og farve på den samlede udstilling. Pokalen vindes til ejendom af den udstiller der har vundet den flest gange i 10 år. For at vinde pokalen skal man være medlem af klubben i 2018.

Nr. 10: Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Ungdomspræmie

Vindes af ungdomsmedlem, med 1,1 af højst kårede dyr, inden for alle fjerkræracer.

Nr. 11: Bjerringbro & Omegns Fjerkræklubs Ungdomspræmie (Duer)

Vindes af ungdomsmedlem på højst kåret due.

Nr. 12: Bedste Hane

Vindes 3 gange i træk eller 4 gange i alt.

Nr. 13: Bedste Høne

Vindes 3 gange i træk eller 4 gange i alt.

Bjerringbro og Omegns Fjerkræklub